menu in

Hadtörténeti Múzeum

A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum múzeumpedagógiai programjai a látogatók széles körének kínálnak maradandó, élményteli szórakozást. Az Intézemény állandó és időszakos kiállításain, a levél-, a könyv- és a térképtárban, a Múzeum egyéb rendezvényein szakképzett had- és fegyvertörténész, könyv-, levél- és térképtáros valamint múzeumpedagógus munkatársaink tartanak tárlatvezetéseket és foglalkozásokat. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő, változatos programok mellett múzeumpedagógiai segédanyagaink és családi kiadványaink teszik teljesebbé a látogatás élményét. A múzeumi könyvesboltban megvásárolhatóak színes kiadványaink, családi, illetve gyerekfüzeteink.

A vidéki iskolás csoportok ingyenes vasúti utazásához szükséges fogadó nyilatkozatot honlapunkon a Letöltések menüpontból tölthetik le, melyet értelemszerűen kitöltve a 06-1/325-1620-as fax-számon várunk. Fővárosi oktatási intézmények esetében is szükséges a fogadónyilatkozat kitöltése.

Parancsnokság Jogi és Igazgatási Osztály Törzsosztály Személyügyi Iroda Hadtörténeti Múzeum Tárgyi Gyűjteményi Osztály Dokumentációs Osztály Múzeumpedagógiai Részleg Hadirégészeti Részleg Kiállítás Üzemeltető Részleg Hadtörténeti Kutató Intézet Hadtörténeti Kutató Osztály Szerkesztőség Hadtörténelmi Levéltár és Térképtár Bécsi Kirendeltség Hadtörténelmi Levéltár Hadtörténeti Térképtár Hadtörténeti Könyvtár Hadisírgondozó és Hőskultusz Igazgatóság Belföldi Hadisírgondozó Osztály Külföldi Hadisírgondozó Osztály Kutató és Ügyfélszolgálati Osztály Üzemeltetési Részleg Gazdasági Igazgatóság Logisztikai Osztály Pénzügyi Részleg Központi Irattár Nyilvántartó Osztály Irattári Osztály Igazolási és Ügyfélszolgálati Osztály